Tommi Petjoi

Esityksen tehneet jäsenet: Helsingin Itsepuolustuskoulu & Wondo Helsinki

1.Esittele itsesi lyhyesti kolmella lauseella.

Olen Tommi Petjoi, aktiivinen ottelutuomari ja helppo lähestyttävä.

2.Sinä ja taekwondo?

Olen harrastanut taekwondoa vuodesta 2010 lähtien ja siitä lähtien se on ollut enemmän kuin harrastus. Nykyään vaikutan otteluvaliokunnassa ja ottelutuomarivaliokunnassa. Entinen ottelija ja satunnainen poomsae-kilpailija.

3.Millaisena hallitusjäsenenä visioit itsesi?

Näkisin itse henkilönä joka, yrittää viedä lajia eteenpäin ja saada näkyvyyttä sille.

4.Millaisiin asioihin haluaisit paneutua hallitusjäsenenä? Jos kaipaat johonkin muutosta, niin mihin ja miksi? Mitkä asiat ovat hyvin ja miksi?

Haluaisin viedä eteenpäin ihan tavallisen harrastajan asioita, jotka eivät kilpaile ja tietenkin viedä ottelupuolta eteenpäin, myös tuomaripuolella. Enemmän kaipaisin seurojen välistä yhteistyötä kilpailun puolella. Tällä keinolla saisimme varmasti vietyä ottelua eteenpäin vielä lisää nykyisestä. Samoin kaipaisin aktiivista etsintää, että saisimme lajille tukijoita ja näkyvyyttä. Tämä parantaisi mahdollisesti kilpailuihin ja kilpailijoihin lisättävien resurssien määrää.

5.Mitkä ovat vahvuutesi, jotka haluaisit tuoda hallituksen ja liiton käyttöön?

Vahvuutena pidän sitä, että uskallan nostaa asioita esille, tehdä aloitteita ja selvittää asioita, ennen kaikkea valmistella asiat siten, että niistä voidaan tehdä ehdotuksia. 

6. Miksi juuri sinä olisit oikea valinta hallitusjäseneksi?

Toisin hallitukseen aivan uutta näkökulmaa ja intoa. Kuuntelen kenttää ja uskallan viedä niitä hallitukselle pohdittavaksi ja saada keskustelua niistä.