1-tason ohjaajakoulutuksen aloittava Seurakoulutus 15.-17.11.2022

27.10.2022

Suomen Taekwondoliiton ohjaaja- ja valmentajakoulutus on kolmeportainen. 1-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutus keskittyy yhden harjoituksen ohjaamiseen, 2-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutus kauden laadukkaaseen suunnitteluun ja ohjaamiseen ja 3-tason valmentajakoulutus pitkän aikavälin laadukkaaseen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. 

1-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutus aloitetaan seurakoulutuksella, joka suoritetaan etänä, Zoomissa yhdessä muiden koulutuksen aloittavien kanssa. Kouluttajana seurakoulutuksessa toimii harraste- ja koulutuspäällikkö Tiiu Tuomi. Seurakoulutus on kahden illan mittainen ja kestää kerrallaan 2,5 tuntia.

Seurakoulutuksen jälkeen osallistuja tekee verkossa itsenäisesti verkkokoulutuksia sekä omassa seurassa tai lähiseurassa suoritettavia ohjauksen havainnointeja ja ohjausharjoituksia. 1-tason koulutukseen kuuluva käytäntöön keskittyvä lähijakso järjestetään kaksi kertaa vuodessa pääsääntöisesti urheilu- tai vastaavalla opistolla.

1-tason koulutuksen hinta on 210 euroa. Hinta sisältää seurakoulutuksen, Clanedin (verkko-oppimisympäristön) käytön sekä lähijakson (ei majoitusta ja ruokailuja). Koulutuksen suoritettuaan osallistuja saa todistuksen ja ohjaajakoulutuksen meriitin Suomisportiin.

Syksyn 2022 viimeinen seurakoulutus järjestetään 15.-17.11.2022. Koulutus pidetään Zoomissa kumpanakin iltana klo 17.30 - 20.

Ilmoittautuminen seurakoulutukseen päättyy 8.11. ja ilmoittautuminen tehdään Suomisportin kautta. 
Ilmoittautuminen

Lisätiedot:
Yleistä 1-tason koulutuksesta

Tiiu Tuomi
tiiu.tuomi@taekwondo.fi
p. 0400602756