Alle 21-vuotiaiden EM-kilpailut - Toinen kilpailupäivä

9.11.2018

Jasmin Manninen (Action Sport) kilpaili naisten -62 kg sarjassa. Jasmin otteli ensimmäisessä ottelussa taktisesti erittäin fiksusti ja vei ottelun 0-0 tasatilanteessa viimeiseen erään nuorten olympialaisissakin kilpaillutta tsekkiä vastaan. Viimeisessä erässä Jassu käänsi kaasun pohjaan ja vei ottelun nimiinsä lukemin 10-4.

Toiseen matsiin tuli vastaa britti, joka oli vastikään toisessa turnauksessa hävinnyt tälle ensimmäisen ottelun tsekille. Jasmin ei otellut tässä matsissa aivan yhtä tarkalla tyylillä ja se kostautui. Vastustaja nappasi helponnäköisiä pääosumia peräti kolmesti. Kolmannen erän alkupuolella peli näytti jo karanneen käsistä vastustajan johtaessa 1-12. Silloin kuitenkin alkoi tuttu loppukiri, jolla Jassu on kääntänyt matseja usein itselleen. Todella lähellä kävi nytkin, sillä ottelun viimeisellä sekunnilla Jassu osui vastustajan pääsuojaan, mutta kolmen pisteen arvoinen potku ei rekisteröitynyt. Ottelu loppui lukemiin 11-14.

Huomenna lauantaina on tulessa peräti neljä suomalaista, sillä meillä on tuplaedustus sekä miesten -68 kg sarjassa että naisten -67 kg sarjassa. Naisissa menestystä tavoittelevat Noora Rannikko (Yong Taekwondo) ja Evin Azboy (Yong Taekwondo), miehissä Jasper Pulakka (Yong Taekwondo) ja Otso Saarinen (Budokwai Taekwondo).