Frans Salmi pronssille liikesarjojen MM-kilpailuissa

3.11.2014

Frans Salmi (MM-3. 2014) sekä päävalmentaja Master Ji-Pyo Lim Kuva: Poomsae Suomi

Frans Salmi (Budokwai Taekwondo) teki tänään Suomalaista taekwondohistoriaa! Salmi toi Suomelle kaikkien aikojen ensimmäisen liikesarjojen MM-mitalin.

Salmi taisteli itsensä finaaliin läpi kovan karsinnan ja semifinaalin. Finaalin ensimmäisellä kierroksella Salmi kohtasi isäntämaa Meksikon ja jatkoi kohti mitalitaistoa 0,08 pisteellä. Seuraavalla finaalikierroksella asettui vastaan Korean Jeong-hyun Cho, joka otti voiton kovassa taistossa. Cho voitti lopulta kultaa sarjassa.

Frans Salmi on MM-pronssimitalisti Meksikossa 2014!

Suomen liikesarjamaajoukkue osallistui MM-kisoihin Meksikossa 13 kilpailijan suuruisella joukkueella. Päävalmenjana toimi Ji-Pyo Lim (7.dan). Suomen maajoukkue saavutti historialliset kolme finaalipaikka; Eevi Huuskonen ja Niina Virtala saavuttivat viidennet sijat omissa sarjoissaan.

Frans Salmi Kuva: Saija Vuori