Kadettien MM-kilpailut ohi

26.8.2015

Kadettien MM-kilpailut käytiin 23.-26.8.2015 Korean Mujussa.

-51T Emma Reiman - Emine Nur Palaz, TUR 0-19
Kivenkova Turkin EM-kakkonen piti pintansa. Piste-erosta huolimatta ottelu oli tasaväkinen. Emma jäi ilmataistelussa hiukan väkivahvan vastuksen jalkoihin, ja panssariosumat eivät näkyneet taululla.

-37P Michael Rautsala - Chang-Yeong Lee, KOR 2-38
Pistetappiosta ja kovasta vastustajasta huolimatta Michaelin ottelussa oli tulevaisuuden voittojen perusrakennelma kasassa, eli positiivinen vire ja voitontahtoinen yrittäminen.

-33P Valtteri Väänänen - Yelzhan Yelshibay, KAZ 3-22
Aasian mestaruuskisojen kolmonen oli hankala vastustaja Valtterille. Valtteri haki ratkaisua loppuun saakka, kokeili vaihtoehtoja, mutta sopivaa ei vielä tällä kertaa löytynyt.

-44T Emilia Lahti - Ewa Jamiolkowska, POL 1-10
Emilian varovainen alku kostautui tässä kohtaamisessa. Kun suomalainen heräsi taisteluun, oli piste-ero jo liian suuri ja jalat puutuneet. Ottelussa oli tekemisen meininkiä, erityisesti loppua kohti.

Oskari Koskinen - Andres Moreno, COL 17-21
Ottelijat olivat vuoron perään johdossa. Oskari antoi kaikkensa, taisteli loppuun saakka ja pysyi hyvin MM-pronssimitalistin vauhdissa.

-59T Noora Rannikko - Dong-Ju Park, KOR 4-5 (GP)
Park sai 1-0 johdon varoituksilla. Kolmannessa erässä suomalainen otteli kärkipaikalle lukemin 4-2. Isäntämaan edustaja käänsi tilanteen vielä tasaan varoituksella ja syöksykiertopotkulla. Ottelu ratkesi äkkikuolemassa Parkin panssariosumaan. Tappiosta huolimatta Noora osoitti olevansa maailman kärkiottelijoiden joukossa. Maailmanmestaruudesta finaalissa kisaavat Venäjä ja Turkki. Edellisen Noora voitti heinäkuun EM-kisojen ensimmäisellä kierroksella.

-37T Ida Tammila - Alba Palmer Soler, ESP 16-18
Espanjan EM-pronssimitalisti avasi ottelun kärkkäillä kohotuksilla. Ida heräsi taisteluun 9-0 tappiotilanteessa. Itsevarmuus, pitävä yläsuoja ja liukas etunosto kakkospaikoissa vauhdittivat suomalaisen kiriä. Ottelu oli Idan parhaita koskaan. Hän haastoi ennakkoluulottomasti arvokisapalkitun vastustajan.

-49P Eddie Quinones - Djay Amaru, FPO 4-13
Kadettien maailmanmestaruuskisat päättyivät suomalaisten osalta Eddien koitokseen. Rohkea takaa-ajo päättyi vastustajan vankkaan potkuun.