Kaikille avoin kamppailuseura -hankekiertue, syksy 2024

11.9.2024

Kaikille avoin kamppailuseura -hankkeen hankekiertue starttaa Tikkurilasta 24.9.2024

Kaikille avoin kamppailuseura hanke pyrkii lisäämään kamppailulajien parissa olevien toimijoiden tietoisuutta soveltavan liikunnan mahdollisuuksista, sekä laajentaa soveltavan toiminnan tarjontaa kamppailulajiseuroissa. Hanke rahoitetaan AHOS-kehittämistuella.

Hanketapahtumissa kamppailuseuroille tarjotaan tietoa ja konkreettisia keinoja kamppailun soveltamisesta eri tilanteissa. Aiheina esimerkiksi soveltaminen erilaisten fyysisten toimintakyvyn rajoitteiden, ikääntymisen sekä neuropsykiatristen oireiden, kuten autismikirjonhäiriön kanssa. Hankkeen taustalla on kamppailuseuroille syksyllä 2023 tehty kysely, jossa etenkin NEPSY-oireisiin lapsiryhmissä toivottiin tietoa ja käytännön tukea.

Kiertuepäivät löydät alta. Kiertuepäivät ovat ilmaisia ja suunnattu erityisesti kamppailulajien ohjaajille. Päivissä saat käytännön tietoa kamppailulajien soveltamisesta eri kohderyhmille, esimerkiksi henkilöille, joilla on vamma tai neuropsykiatrisia oireita tai ikääntyneille. 

Tervetuloa mukaan!

VANTAA ti 24.9 
Tervetuloa oppimaan soveltavan kamppailun ohjaamista Vantaalla 24.9. Tikkurilan Urheilutalolla klo 17.00-19.15. Ohjelmassa on legendaarisen Marita Kokkosen parajudon demoharjoitus klo 17.00-18.15, johon voit liittyä vapaasti harjoituksen aikana joko osallistumalla harjoitukseen tai seuraamalla. Tämän jälkeen järjestetään keskustelutilaisuus klo 18.30. Aikaa keskustelulle varattu tarpeen mukaan klo 19.30 asti.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta suunnattu erityisesti kamppailulajien ohjaajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan soveltavan ja kaikille avoimen kamppailun parissa. Otathan mukaan harjoitusasun ja juomapullon, mikäli osallistunut demotreeniin.

Marita Kokkonen (5. dan, judo) on harrastanut judoa 48 vuotta. 35 vuoden ajan hän on kehittänyt soveltavaa kamppailua ja parajudoa Suomessa ja Euroopassa. Hän kouluttaa, valmentaa kilpailijoita sekä ohjaa aikuisten ja lasten ryhmiä.
Ilmoittaudu mukaan Suomisportissa.

OULU la 5.10
Kaikille avoin kamppailuseura rantautuu 5.10 klo 15.00-17.00 Oulun karatenseuran tiloihin Äimäkuja 6. Luvassa on tietoa ja käytännön harjoittelua aiheesta neuropsykiatristen oireiden (kuten tarkkaavaisuuden ja vilkkauden) tukeminen kamppailuharjoituksissa. 

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta suunnattu erityisesti kaikille kamppailulajien ohjaajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan soveltavan ja kaikille avoimen kamppailun parissa. Otathan mukaan harjoitusasun ja juomapullon käytännön harjoittelua varten. 

Ilmoittaudu mukaan Suomisportissa.

TAMPERE 9.10

KUOPIO 24.10

TUUSULA 27.10

KAMPPAILUSEURASEMINAARI 23.11

 

Lisätiedot:
Hanna-Mari Boelius
Hanketyöntekijä
p. 0407057373
hanna-mari.boelius@taekwondo.fi