Liikesarjojen MM-kilpailut - Eevi Huuskonen viidenneksi kadettitytöissä

31.10.2014

Eevi Huuskonen MM-5. 2014

Eevi Huuskonen saavutti viidennen sijan liikesarjojen MM-kilpailuissa sarjassa kadettitytöt.

Yhdeksännet liikesarjojen MM-kilpailut käydään 30.10.-2.11.2014 Meksikossa.

Eevin sarja oli todella kovatasoinen. Eevi jätti taakseen yli kymmenen maailman huippua semifinaaleissa. Finaalissa kisasivat mm. Korean, Vietnamin, Canadan ja USA. Finaaleissa oli ensimmäistä kertaa käytössä kaksinkamppailujärjestelmä. Arpa valitsi Eevi vastustajaksi isäntämaa Meksikon, joka voitti kaksinkamppailun niukasti muutamalla pisteen kymmenyksellä. Voiton sarjasta vei Korea.

Ensimmäisenä päivänä kilpailivat myös arvokilpailujen ensikertalainen Veeti Koivistoinen, joka sijoittui kova tasoisessa kadettipoikien sarjassa lohkonsa 11:sta. U30-parisarjassa Ville Lehtinen ja Laura Pihkala ovat parantaneet suorituksiaan kilpailu kilpailulta. Pari sijoittui lohkon 9:ksi. Kim Reiman, joukkueen apuvalmentaja kärsi polvivammasta. Kim taisteli lohkon 10:ksi ja miesten ryhmä sarjassa yhdessä Marco Halosen ja Ilja Patrikaisen kanssa lohkon 11:sta.

Toisena kilpailupäivänä lavalle astuvat Sauli Aalto-Setälä (U40), Riitta Hurmerinta (U40) sekä pareissa Linda Halonen ja Frans Salmi (Pair Junior).