Mikkonen 9., Manninen 17. ja Saarinen 33. ottelun MM-kilpailuissa

20.5.2019

Ison-Britannian Manchesterissä 15.-19.5. käydyissä ottelun MM-kilpailuissa nähtiin ensimmäisenä Suvi Mikkosen urakka naisten alle 57-kiloisissa.

Avausottelussa Mikkosen vastustajana oli Saudi-Arabian Abrar Medhat M. Bukhari. Ottelu päättyi Mikkoseen vahvaan piste-erovoittoon pistein 30-0.

Mikkosen hyvä vauhti jatkoi toisessa ottelussa, jossa vastassa oli Vietnamin Thi Thu Hien Pham. Kolmannen erän päätteeksi pistetaulu näytti Mikkosen voittolukemat 35-21.

Kolmannessa ottelussa vastaan tuli Kanadan Skylar Park. Ensimmäisen erän aikana Mikkonen onnistui käymään johdossa, ja erä päättyi tasalukemiin 10-10. Toisessa erässä kanadalainen sai kuitenkin pääpotkuihinsa vauhtia, ja ottelu päättyikin erän lopussa piste-eroon 41-12 Parkin hyväksi.

Suvi Mikkosen lopullinen sijoitus naisten alle 57-kiloisissa siis 9.

Miesten alle 63-kiloisissa Niko Saarista vastaan asettui ensimmäisessä ottelussa Puolan Jakub Posadzy. Tasaisen ottelun jälkeen pisteet olivat kolmannen erän lopussa puolalaisen hyväksi 12-7. Saarisen lopullinen sijoitus oli siis 33.

Naisten alle 62-kiloisissa Jasmin Mannista vastaan asettui alkukierroksella Kroatian Bruna Vuletic. Ottelu päättyi kroatialaisen 16-1-voittoon kolmannen erän päätteeksi. Manninen eteni ensimmäisen kierroksen arvalla, joten sijoitus oli siten 17.

MM-kilpailuiden kaikki ottelut ovat katsottavissa livenä ja nauhoituksina täältä: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQKA4xw494fkimE4qH-STfDc0pYUWz09Q