Mitaleita Itävallan avoimista liikesarjakilpailuista

20.6.2016

Suomen joukkue

Wienissä 18.-19.6. järjestetyt Itävallan avoimet liikesarjakilpailut oli ensimmäinen Maailman taekwondoliiton liikesarjojen G-ranking turnaus. Tämän lisäksi kilpailu oli myös Euroopan taekwondoliiton A-class turnaus. Turnaus keräsi yli 600 kilpailijaa eri puolilta maailmaa.

Suomen liikesarjajoukkue saavutti kilpailuista kolme mitalia: Niina Virtalalle kultaa naisten alle 50v sarjasta (U50 female), Johanna Nukari saavutti hopeaa sarjasta naiset alle 40v (U40 female) ja yli 30 vuotiaiden naisten  ryhmäsarjasta Niina, Johanna ja Triin Saviauk saivat pronssimitalin!