Noora Rannikko pronssille kadettien EM-kilpailuissa

5.7.2015

Kuva: Kim Sinisalo Sininen panssari Noora Rannikko, Itävallan avoimet 2015

Noora Rannikko otteli tänään pronssia kadettien Euroopan Mestaruuskilpailuissa. Rannikko edustaa Yong Taekwondoa.

Kadettien EM-kilpailut käytiin 3.-5.7.2015 Strasbourgissa Ranskassa. Rannikko voitti avauskierroksilla Venäjän ja Serbian edustajat, mutta joutui taipumaan semifinaalissa Turkin Huri Korkutille luvuin 6-1. Korkut ylsi lopulta sarjan -59kg kultamitalistiksi. Muut Suomalaiset saavuttivat muutamia otteluvoittoja.

Suomella on entuudestaan yksi kadettien arvokilpailumitali viime vuodelta, kun Niko Saarinen otteli MM-hopeaa kesällä Azerbaijanissa. Nyt saavutettu mitali on 14-vuotiaan Rannikon ensimmäinen arvokilpailumitali ja hieno osoitus nuoren sukupolven tason noususta.

Seuraava koitos on edessä pian. Rannikko edustaa Suomea myös 23.-26.8.2015 käytävissä kadettien MM-kilpailuissa Etelä-Koreassa.

Suomen Taekwondoliitto onnittelee Nooraa hienosta suorituksesta!