Nuorten MM-kilpailut käyntiin Etelä-Koreassa

1.10.2024

Etelä-Korean Chuncheonissa tällä viikolla käytävät nuorten MM-kilpailut käynnistyivät tiistaina. Suomalaisista urheilijoista heti avauspäivänä oli vuorossa Inari Susiluoto (Wolf Taekwondo) naisten alle 52-kiloisissa.

Inaria vastassa oli ensimmäisessä ottelussa Taiwanin Jiang Yi-Syuan, joka vei ottelun erävoitoin 0-2 (eräpisteet 3-5, 4-16). Inarin lopullinen sijoitus oli 17.-32.

Inari lähti haastamaan ennakkoluulottomasti taitavaa vastustajaansa. Ensimmäinen erä oli tasaista ja tarkkaa ottelua. Pisteet kääntyivät kuitenkin Taipein eduksi lukemin 3-5. Toisen erän alkupuolella Taipei onnistui saamaan muutamalla pääosumalla johtopaikan, pakottaen Inarin avaamaan peliä agressiivisemmin ja isommalla riskillä. Erä päättyi Taipein voittoon 4-16.

Inarin kommentti: "Valmistauduin kisoihin leireillä Serbiassa ja Kroatiassa. Leirimatkalla loukkasin nilkkani, mutta vammasta huolimatta valmistauduin kisoihin hyvin. Kisapäivä ei kuitenkaan mennyt kuten oltiin suunniteltu, mutta tästä jatketaan eteenpäin."

Huomenna otteluvuorossa on naisten alle 46-kiloisissa Jenna Rämö (Porvoon Taekwondo). Hän aloittaa ottelu-urakkansa suoraan toiselta kierrokselta ottelun Jordania vs. Nigeria voittajaa vastaan. Jennan avausottelun numero on 318. Jennan ottelukaavio jatkuisi voitoilla seuraavasti: 126, 529, 337, 342.

Inari Susiluoto ottelemassa punaisessa panssarissa. Etualalla valmentaja Jure Pantar. Kuva: Jenna Rämö