Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset, syksy 2023

16.8.2023

Tämän syksyn ohjaaja- ja valmentajakoulutukset käynnistyvät syyskuussa. Aloitteleville ohjaajille suunnattuja seurakoulutuksia järjestetään kahdesti, syyskuussa ja marraskuussa. 1-tason lähijakso järjestetään syyskuun alussa. 1-tason jo suorittaneille on tarjolla Varalan urheiluopiston kanssa yhteistyössä toteutettu, uudistettu 2-tason koulutus. 

1-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutuksen aloittava seurakoulutus järjestetään syksyn aikana seuraavasti:
12.-14.9.2023, ilmoittautuminen Suomisportin kautta
14.-16.11.2023, ilmoittautuminen Suomisportin kautta

Kumpikin koulutus on kahtena arki-iltana (tiistai ja torstai) klo 17.30 - 20 Zoomin kautta. Seurakoulutuksen tavoitteena on antaa aloittelevalle ohjaajalle perustiedot siitä, kuinka ohjataan innostava ja turvallinen taekwondoharjoitus sekä pohditaan ohjaajalle tärkeitä ominaisuuksia. Koulutuksessa käytetään osallistavia ja yhteistoiminnallisia opetusmenetelmiä, joten koulutukseen kannattaa osallistua tietokoneella ja kameran välityksellä.

Seurakoulutuksen jo suorittaneille ja vähintään verkko-opinnot Clanedissa aloittaneille on tarjolla lähijakso Varalassa 2.-3.9.2023, ilmoittautuminen Suomisportin kautta. Lähijaksolla keskitytään käytännön harjoitteisiin ja syvennetään osallistujien ohjaamisosaamista mm. vuorovaikutuksesta.

Lisätietoa 1-tason koulutuksesta löytyy täältä.

2-tason koulutus järjestetään sulautettuna koulutuksena niin, että koulutuksessa on sekä etä- että lähijaksoja ja harjoitustehtävien tekemistä omassa toimintaympäristössä. 2-tasolla tavoitteena on, että valmentaja osaa suunnitella, ohjata ja arvioida harjoitusvuoden laadukkaasti sille kohderyhmälle, jonka parissa hän toimii. 2-tason sisällöt keskittyvät urheiluosaamiseen, ihmissuhdetaitojen kehittämiseen, valmentajan voimavaroihin sekä itsensä kehittämisen taitoihin.
Koulutus alkaa etäjaksolla 13.-14.10.2023 ja päättyy 18.3.2024 loppuseminaariin.
Koulutukseen haetaan hakulomakkeella viimeistään 10.9.2023. Koulutukseen valituille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 15.9.

Lisätietoa syksyllä alkavasta 2-tason koulutuksesta löytyy täältä.

Koulutuksiin liittyen kysymyksiin vastaa:
Harraste- ja koulutuspäällikkö
Tiiu Tuomi
p. 0400602756
tiiu.tuomi@taekwondo.fi