Online-harjoitus Kukkiwon Dispatch Masterin johdolla 12.9.2020

2.9.2020

Kukkiwon Dispatch Master Jung Hyun Cho 8. dan pitää suomalaisille taekwondoharrastajille ilmaisen online-harjoituksen lauantaina 12.9. klo 12.30-14.00!

Harjoitus on tarkoitettu kaikille harrastajille keltaisesta mustaan vyöhön. Osallistuaksesi tarvitse tietokoneen, älypuhelimin tai tabletin internet-yhteydellä sekä noin 2 x 2 metrin tilan, jossa harjoitella. Ohjauskieli on englanti.

Harjoitus toteutetaan Zoom-videoneuvottelusovellusta käyttäen. Sovelluksen voit ladata ilmaiseksi tietokoneelle osoitteesta https://zoom.us/download, Androidille ja iOS:lle Google Playstä tai App Storesta. Linkki harjoitukseen osallistumiseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille perjantai-iltapäivänä 11.9.

Mestari Chon treeneistä voi ottaa ensimakua Dispatch Master TV:ssä julkaistulla kotiharjoitteella.

Ilmoittautuminen (vaatii voimassa olevan lisenssin) Suomisportin kautta perjantaihin 11.9.2020 klo 12.00 mennessä: https://www.suomisport.fi/events/c38a6b8c-9918-4a2d-b5bb-6bfffde0ad7e

Tapahtumaan on rajoitettu osallistujamäärä Zoom-lisenssin rajoitteiden takia. Osa kiintiöstä on varattu seuroille, mutta tätä kiintiötä vapautetaan yksittäisille osallistujille lähempänä tapahtumaa, jos sitä on jäljellä. Mikäli et pääsekään osallistumaan, peruthan ilmoittautumisesi maksutta ilmoittautumisten aikarajan mennessä.

Seuroille on tarjolla erikseen mahdollisuus ottaa videoyhteys saliltaan, jolloin useampi harrastaja voi osallistua kerralla. Seurojen ilmoittautumiset sähköpostitse toiminnanjohtajalle.