Ottelun EM: 2. Kilpailupäivä

2.5.2014

Naiset -49 kg

Tanja Pasanen - Ivana Cujic, SRB 7-7, SD 0-1

Tanja loi lämmittelyssä mainion otteluvireen, joka kantoi kentälle asti. Tanja otteli tarkasti ja monipuolisesti puolipäätä pidempää serbialaista juniorien EM-mitalistia vastaan. Varsinainen peliaika päättyi tasapisteisiin 7-7. Neljännessä erässä Tanja sai ensimmäisen osuman, mutta sen voima ei valitettavasti riittänyt pisteen saamiseen. Seuraava osuma menikin sitten vastustajalle ja Tanjan jatkopaikka lipui käsistä. Todella harmittava lopputulos, sillä voitto oli hyvin, hyvin, lähellä. Tanjan sijoitus on 9.-16.

Toni Lahtinen - Bensaleh Salaheddine, BEL 4-16

Toni sai ensimmäiseksi vastustajakseen juniorien euroopanmestarin. Toni lähti otteluun keskittyneenä ja ensimmäiset potkunvaihdot sujuivat hyvin tasaisesti. Ensimmäisen erän edetessä vastustaja pääsi yllättämään muutaman kerran ja Toni joutui takaa-ajoasemaan. Toni ei saanut vaadittavaa vaihdetta päälle, joten voitto meni Belgiaan. Tonin sijoitus on 17.-34.