Rannikko ja Väänänen mitaleilla Austria Openissa

1.6.2015

Austria Open käytiin 30.-31.6.2015 Innsbruckissa Itävallassa. Kyseessä oli WTF:n G1-turnaus, jossa oteltiin senioreiden, junioreiden ja kadettien sarjat.

Suomesta mitaleille kirivät jos toistamiseen tänä vuonna G1-turnauksessa Noora Rannikko (Yong Taekwondo) ja Valtteri Väänänen (Paimion Taekwondo).

Noora Rannikko otteli kultaa Kadettien -59kg sarjassa. Turnausvoitto vaati neljä otteluvoittoa. Vuoden ensimmäisen G1-voittonsa Rannikko otti tammikuussa Greece Openissa sarjassa -55kg.

Valtteri Väänänen ylsi pronssille Kadettien -33kg sarjassa. Väänänen hävisi semifinaalin harmillisesti pisteellä. Pronssi on kuitenkin hyvä jatko keväällä Furaijah Openissa Arabiemiraateissa saavutetulle hopealle.

Kummatkin mitalistit on valittu edustamaan Suomea kadettien EM-kilpailuihin, jotka käydään heinäkuun alussa Strasbourgissa Ranskassa.