Seuratoiminnan kehittämistuki 2023

18.10.2022

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Seuratuen tavoitteena on 
- edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa
- kokeilla innovatiivisia toimintamalleja
- lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. 

Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, tukea vapaaehtoistyötä ja ennaltaehkäistä liikuntaharrastuksen lopettamista pitämällä nuoret mukana toiminnassa urheilijoina, liikkujina ja seuratoimijoina.

Seuratoiminnan kehittämistukea myöntää Opetus- ja Kulttuuriministeriö. Tuen hakuaika on 1.-30.11.2022, hakuaika loppuu 30.11. klo 16.15. Tukea haetaan Suomisport-järjestelmän kautta, hakemuksen voi lähettää seuran nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.

Lue lisää Opetus- ja Kulttuuriministeriön sivuilta.
Olympiakomitean sivuilla on katsottavissa OKM:n infotilaisuuden tallenne.

Taekwondoliiton sparraajana toimii seurakehittäjä Tiiu Tuomi. Häneen saa yhteyden joko sähköpostitse tai puhelimitse (0400602756).