Suomalaisten ottelut ohi nuorten MM-kilpailuissa

6.10.2024

Viimeisenä suomalaisena nuorten MM-kilpailuissa Etelä-Korean Chuncheonissa otteli Razan El-Habbal naisten alle 55-kiloisissa.

Sijoitus: 17.-32.

Ottelu: Razan vs. Thakur Aranaya (Intia) 0-2 (5-14, 7-15)

Suomalaisten voittotili ei valitettavasti lopulta auennut juniorien MM-kilpailuissa 2014. Viimeisenä kilpailupäivänä Razan El-Habbal otteli MM-debyyttinsä intialaista Thakur Aranayaa vastaa häviten ottelun erin 2-0. Razan aloitti ottelun energisesti ja oli varsinkin erien alussa ottelun aloitteellisempi osapuoli. Erät olivatkin pisteissä tasaiset noin puoliväleihin asti ja toisessa erässä Razan nappasi erän alkupuolella 4-0 johdon. Vastus pystyi kuitenkin kääntämään erät itselleen ja voitti ottelun edeten lopulta sijalle 5.

Razanin omat kommentit:
"Olen tosi pettynyt suoritukseeni. En otellut tänään omalla tasollani ja otteluni oli tosi yksipuolista."

Razan El-Habbal sinisessä panssarissa. Kuva: Jenna Rämö