Taekwondo mukana Olympiakamppailu.fi -uutispalvelussa

15.10.2010

Viisi olympiakamppailulajia - paini, nyrkkeily, judo, taekwondo ja miekkailu - ovat perustaneet yhteisen uutisointikanavan internetiin. Uusi Olympiakomitean kanssa yhteistyössä toteutettu uutiskone löytyy osoitteesta http://www.olympiakamppailu.fi

.
Uutispalveluun kukin kamppailulaji tulee syöttämään uutisia aikuisten ja nuorten arvokisoista sekä muista aiheista, joissa on selkeä huippu-urheilunäkökulma. Sivustolta siis kaikki kamppailu-urheilun ystävät löytävät yhdestä paikasta kaikkein keskeisimmät kamppailulajiuutiset. Sen lisäksi, että uutiskone on oiva palvelu paitsi kamppailulajifaneille ja muille penkkiurheilijoille, se on hyvä tietoväylä myös mm. urheilutoimittajille.

"Olympiakamppailu.fi -sivuston idea syntyi Olympiakomitean ohjaamassa taekwondon huippu-urheilujärjestelmän kehitysprosessissa. Taekwondourheilija Teemu Heino kumppaneineen työsti idean selkeäksi suunnitelmaksi, johon lajien ja Olympiakomitean oli helppo lähteä mukaan. Mielestäni tämä on hyvä esimerkki siitä lajirajat rikkovasta yhteistyöstä, jonka tärkeyttä tällä hetkellä paljon peräänkuulutetaan", toteaa Olympiakomitean markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Elo.

"Kamppailu-urheilulajeilla ei yleensä ole sarjamuotoista toimintaa, joka takaisi tasaisen uutisvirran viikosta toiseen. Kun yhdistämme voimiamme, saadaan tuoreita ja kiinnostavia uutisia viikoittain. Kamppailu-urheilun ystävät ovat usein kiinnostuneita oman lajinsa lisäksi myös muista kamppailulajeista. Myös tiedotusvälineiden toimituksissa on kamppailulajeihin erikoistuneita toimittajia, joiden työtä tällä uudella sivustolla helpotetaan", kommentoi puolestaan Judoliiton toiminnanjohtaja Pekka Lehdes.

Sivusto avataan nyt aikataulullisesti sopivasti siten, että sivuston seuraajat pääsevät tätä kautta mukaan viiden lajin Lontoo 2012 Olympialaisten valmisteluihin ja seuraamaan, miten olympiapaikkojen hankinta sujuu.

Lisätietoja:
- Teemu Heino (taekwondo, toteutus) 050-5852011
- Jari Elo (Olympiakomitea) 040-5009840