Teemu ja Juho sarjavoittoihin

14.2.2009

ETU A-class turnauksessa Trelleborgissa!

Euroopan Taekwondoliiton (ETU) A-class huipputurnausten sarja alkoi tänään lauantaina 14.2.2009 Ruotsin Trelleborgissa. Mukana oli suurin osa Euroopan taekwondo-huipuista ja lisäksi runsaasti muiden maanosien huippuja. Suomi avasi pelin loistavasti kahdella kultamitalilla!

Olympiaedustaja Teemu Heino voitti +84 kg sarjan.Hän voitti karsintakierroksella Saksan Ulvi Kayan (1 - -1), välierissä Ruotsin Andreas Fridenin (2-0) ja finalissa monikertaisen MM-mitalistin Tanskaa edustavan Zakaria Asidahin selkeästi luvuin 3-0.

Juho Kostiainen voitti -72 kg sarjan. Hän kukisti ensimmäisellä kierroksella Ranskan Smail Aklitin (1-0), toisella kierroksella Saksan Mokdad Ounisin (3-1) ja välierissä Tanskan Lennart Theilgaardin (3-1). Finaalissa Juho voitti Egyptin Mostaffa El Kammadin luvuin 2-0 hankkien näin uransa toisen ETU A-class turnausvoiton.