Timo Janssonille murskausmitali World Taekwondo Hanmadangista

31.7.2018

Espoon Mudo Academya edustava ja luotsaava Timo Jansson saavutti hopeisen mitalin Wolrd Taekwondo Hanmadang-kilpailussa. Mitali on ensimmäinen suomalaisen saavuttama Hanmadang-mitali.

Jansson osallistui kahteen voimamurskauksen kategoriaan. Toinen sija tuli sarjasta Fist Breaking. Sarjassa Knife Hand Breaking Jansson sijoittui 14:ksi. Voitokkaan sarjan alkukierrokset käytiin lauantaina ja finaali tänään tiistaina. Jansson murskasi nyrkillä alaspäin finaalissa 11 tiiltä. Tulos oli kaksi tiiltä enemmän kuin karsinnoissa.

Kukkiwon järjestää vuosittain World Taekwondo Hanmadang -kilpailun. Tänä vuonna mukana oli 62 maata ja noin 4000 kilpailijaa. Hanmadangissa voi kilpailla murskauksen eri lajeissa sekä liikesarjojen eri lajeissa.

Suomen Taekwondoliitto onnittelee Janssonia historiallisesta suorituksesta!