Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee – kaikki mukaan!

19.4.2018

Toukokuun 10. päivä vietetään taas koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Nyt haaste leviää ja kannustamme kaikki mukaan

 

Suomen Olympiakomitea on mukana Unelmien liikuntapäivässä yhdessä eri organisaatioiden, yhdistysten, seurojen, yritysten ja kuntatoimijoiden kanssa rakentamassa valtakunnallista liikkumisen juhlapäivää, joka rakentuu iloisista liikkumisen tapahtumista eri puolilla Suomea. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Otetaan osaa kilpailuun, ja katsotaan onko meidän paikallistoiminta aktiivisinta! Katso myös ideakilpailu viestin alla.

MITÄ MEIDÄN PORUKKAMME VOISI TEHDÄ?
Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen iloinen pop up -päivä, jolloin liikkua voi monin eri tavoin. Ideoikaa, miten juuri te voisitte olla mukana päivässä. Keinot voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta voitte myös ideoida jotain yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

ILMOITTAKAA TAPAHTUMANNE TAPAHTUMAKARTTAAN: www.unelmienliikuntapäivä.fi
Kaikkien ilmoittaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja!

  • kuka tahansa voi ilmoittaa liikkumisen tapahtuman tapahtumakartalle. Tapahtuma voi olla kaikille avoin tai vain omalle porukalle tarkoitettu.
  • tapahtuman voi ilmoittaa jo luonnosvaiheessa ”tarkemmat tapahtumatiedot myöhemmin” -viesteillä – näin viesti lähtee liikkeelle jo nyt
  • levittäkää tietoa, innostakaa ja kertokaa tapahtumastanne tutuille ja innostakaa ihmisiä mukaan!

Unelmien liikuntapäivän tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden nostaa esille omaa toimintaanne ja markkinoida sitä laajemmalle yleisölle esim. avoimien ovien tapahtumina tai kutsumalla perheet mukaan toimintaan. Se hyödyttää meitä kaikkia!

 

Käyttäkää yhteistä tunnistetta #unelmienliikuntapäivä

 

Lisätiedot:
www.unelmienliikuntapäivä.fi
#unelmienliikuntapäivä

 

Taustaa

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on toteutettu jo kahtena vuonna liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivänä. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään kokeilemalla uusiakin tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivä on täyttynyt iloisista tapahtumista ja tempauksista eri puolilla Suomea, viime vuonna kirjattiin 1 300 tapahtumaa, minkä lisäksi ihmiset liikkuivat päivän teeman mukaisesti muuten vain. Vuoden 2017 tapahtumajärjestäjiltä tehdyn kyselyn mukaan 90 % järjestäjistä on valmis järjestämään tapahtumia myös tulevana Unelmien liikuntapäivänä. Mukaan kutsutaan niin isoja toimijoita kuin yksittäisiä ihmisiä. Vuonna 2018 erityisteemana on luonto.