Vuoden 2022 Seurafoorumit

9.2.2022

Seuratoiminta on parhaimmillaan tärkeää ja antoisaa työtä. Toimitpa seurassa johtokunnan jäsenenä, puheenjohtajana, ohjaajana, valmentajana tai useammassakin roolissa, hyvät käytännöt ja ajanmukaiset toimintatavat helpottavat arjen toiminnan pyörittämistä ja auttavat toimimaan tehokkaasti. Kun maailma ympärillä muuttuu, se vaikuttaa myös seuratoimintaan. Tämän päivän haasteisiin vastaaminen ja tulevaisuuden haasteiden ennakoiminen on nopeasti muuttuvassa ympäristössä entistä tärkeämpää.

Seurafoorumin aiheet valitaan seuratoiminnan ja sen kehittämisen näkökulmasta. Aiheiden ympärillä tapahtuvat keskustelut voivat antaa uusia näkökulmia tai ajattelumalleja. Tavoitteena on tuoda seuroille käytännön työkaluja seuratoimintaa helpottamaan ja auttamaan. Jokaisessa foorumissa on myös yhden taekwondoseuran esittely. Kaikille seuroille avoin ja maksuton Seurafoorumi järjestetään tänä vuonna neljä kertaa: 21.2., 26.4. (huom! tiistai), 15.8. ja 17.10. klo 17 - 18.30.

Seurafoorumiin pääsee mukaan ilmoittautumalla Suomisportin kautta. 

Tämän vuoden ensimmäisessä Seurafoorumissa on aiheena Ohjaajien jaksamisen tukeminen seurassa. Aihetta alustaa Katri Lilja Mieli ry:stä. 
Seuraesittelyssä on Iisalmen Taekwondo (alustava tieto), joka on ollut lasten ja nuorten Tähtiseura vuodesta 2012 ja saavutti aikuisten harrastetoiminnan Tähtimerkin ensimmäisenä seurana Taekwondoliitossa vuonna 2020.

Lue lisää Seurafoorumista
Ilmoittaudu Seurafoorumiin 1/2022