25.5.2012

Roosa keskittyy finaaliin

World University Championships (WUC), 25.-30.5.2012 Pocheon, Korea

OPISKELIJOIDEN MM-KILPAILUT KÄYNNISTYIVÄT

Ensimmäinen kilpailupäivä on käyty ja myös suomalaiset olivat mukana. Liikesarjojen yksilösarjoissa naisten sarjassa Roosa Närhi eteni varmoin ottein finaaliin eli kahdeksan parhaan joukkoon. Finaalissa Roosa esitti onnistuneesti Keumgang ja Taebeck -liikesarjat, joiden pisteet riittivät kahdeksanteen sijaan. Taakse jäi useita kovia nimiä, mm. Saksan Claudia Beaujean, jolla on taskussaan aikuisten MM-pronssi. Roosa olikin ainoa finaaliin yltänyt eurooppalainen.

Miesten yksilösarjassa Olli Siltanen sijoittui semifinaalissa 11. sijalle, mikä jäi myös miehen lopulliseksi sijoitukseksi, Kyseessä on Ollin toistaiseksi paras sijoitus MM-tasolla yksilösarjassa.

Huomenna käydään liikesarjojen parisarja, jossa Roosa ja Olli ovat mukana. Tavoitteena on parantaa sijoitusta viime vuoden kesäuniversiadien kahdeksannesta sijasta.

Suomen ainoa ottelija näissä kilpailuissa on miesten -74 kg sarjassa ottelevat Sanan Eskandari, jonka ottelupäivä on tiistai 29.5.

Suomen joukkue yhdessä vuoden 2009 Taekwondo-festivaalilla vierailleen mestari Ik-Pil Kangin kanssa